Oj vad tiden går...

Skulle blogga när jag kom hem från Stockholm, men det blev bara inte av. Kom med tåget 21.35 till Lund (i söndags) och var inte hemma förrän ca 30 min senare - sedan packa upp umgås med maken och sedan sova för att stiga upp tidigt och jobba.

Jaja, nu ska jag försöka återberätta helgen.

Kom till Stockholm central lite senare än beräknat, möttes av Lotta för att sedan låsa in min väska och bege oss till SE&HÖR där vi skulle möta Anneli och Linda för en lunch. Var riktigt kul att komma upp på gamla jobbet och träffa alla - var ett tag sedan jag var där nu. Efter att jag gått runt och hälsat och pratat lite så gick vi till Fältan och käkade på Thylins. Gott!
Efter det åkte Anneli hem, Linda gick tillbaka till jobbet och jag och Lotta strosade på stan. Köpte inget, utan kollade in grejer som kunde vara av intresse på lördagen då vi skulle ha mer tid till att shoppa.
Klockan halv fem var vi hemma hos Lotta i Hägersten där jag skulle bo under min stockholmsvistelse. Vi fixade till oss, duschade och så och sen kom Åsa. Vi drack lite vin för att vid halv sju bege oss till Momma på Söder där vi bokat bord. På restaurangen mötte Lotta Johansson och hennes Fredrik upp. Det blev en trevlig och mycket god middag - alla var suoernöjda med maten och vinet. Ett extra plus ger jag till vår servitör för den fantastisk servicen under kvällen.
Eftersom jag stigit upp halv fem på morgonen och sedan åkt tåg i fyra och en halv timme så blev det en tidig kväll. Vid elva snåret lämnade vi Momma och åkte hem till Lotta för att sova.

På lördag var vi på stan mellan 12 och 4 - vi shoppade och fikade på mitt gamla favoritfik Muggen.
Väl hemma hos Lotta fixade vi oss i ordning, lagade middag och sen kom Carola. Vi käkade supergod Teriyakilax med ris och sedan en efterrätt med bär, vit choklad och cocos - och glass till. Vid halv åtta kom Åsa, vi drack några drinkar och lite vin sedan tog vi en taxi till Blue Moon bar på Birger Jarlsgatan. Vi dansade, pratade och drack drinkar. Kvällen slutade vid tre-tiden på McDonalds på Kungsgatan. Kommer inte ens ihåg när jag var ute så sent sist, men kul var det. En lyckad kväll. :-)

På söndagen softade vi. Började dagen med frukost och sedan en promenad. Kollade på Idol, Desperate Housewives och åt sedan lunch. Kvart i fem tog jag tåget till Centralen för att sedan sätta mig på tåget till Lund med avgång 17.40.

Skulle ta massa bilder under helgen, men det blev inte så många. Glömde kameran hemma, men tog några med telefonen. Här får ni se dem i alla fall:

image180
Lotta & Åsa på väg till Momma i fredags kväll.

image181
Jag och Carola på middag hemma hos Lotta.

image182
Lotta och jag på söndagspromenad.

Tjoho

.. nu är veckan slut och i morgon åker jag (äntligen) till Stockholm! Jippie!
Ska upp före tuppen - tåget går 05.36! Så det är bäst jag lägger mig nu... kanske får jag låna Lottas dator och uppdatera under helgen?!
Nu ska jag sova några timmar...
God natt!

Hur tänker folk?

Har precis varit på City Gross i Ättekulla och gjort ett jobb på deras invigning. Å shit vad mycket folk det var där. Flera hundra, ja närmare tusen människor stod utanför och väntade innan dörrarna öppnades. Sedan,  när kockan slog fem så vällde de in i den gigantiska butiken som snabbt fylldes med smått hysteriska människor som slet och räck i allt de kom åt. Var det inte kaffe så var det bananer eller Gilleljus! Hahahaha...
Gratis korv var det i entrén och där var kön såklar aslång... sen kan ni ju tänka er kaoset när alla skulle betala. ja herregud. Hur tänker filk egentligen. Hade de bara väntat en timme hade stormen lagt sig och de hade kunnat gå och shoppa i lugn och ro - eller varför inte i morgon - specialpriserna gäller ju hela veckan.
Nä, nu ska jag redigera lite - nöjessidorna står på tur! :-)

Jaja...

...skriver väl lite då för att göra Anneli, brorsan och Monica glada. :-)
Men här händer ju inget... jag bara jobbar, jobbar och jobbar. I går kväll blev det två timmar övertid - likaså i kväll. Händer mycket just nu. I går var det riktigt hektiskt på redaktionen. Först sprängdes en bil ute på Råå, sedan rånades Forex på Väla - där sprängdes det också + att det avlossades skott med automatvapen. I samma veva frontalkrockade två bilar på väg 111... när de sen vid midnatt sprakade till på polisradion och da sa nåt om att de hittat en kropp trodde vi inte att det var sant... Och det var det inte heller. Ringde polisen och kollde, men de hade inte några uppgifter om någon upphittad kropp?! Vi var väl så trötta allihopa att vi hört fel... konstigt bara att alla fyra hörde samma sak?!

I kväll var det lugnare. Jag har slrivit om ett hunddagis - ett arbetsmarkadsknäck som kommer i morgon. Sen har jag varit på tinget och kollt om det hänt nåt (hade bara kommit en ett åtal av intresse) - samt varit förbi på en grekisk afton i Ödåkra och gjort ett snabbt nedslag med fotograf C. Efter det har jag redigerat några sidor!

Bara två kvällar kvar att jobba sen åker jag till Stockholm. Längtar verkligen jättemycket. Trist att vi inte hinner ses Anneli... men jag får komma upp igen innan jul!

Kram & god natt

Har totalt glömt bort...

... att blogga! Förlåt! :-/

I och för sig har jag väl inte haft så där mycket att skriva om, men ändå. Har jobbat dag mån,tis och ons för att sedan jobba 16-00.30 i torsdags (bytte pass med O) 
I dag har jag varit ledig ochdet var strålande väder. Lite kallt, men soligt. Jag och Lelle bestämde oss att åka till Köpenhamn. Vi var där vid ett och började med att äta lunch. Sedan promenerade vi utmed Ströget, tittade i affärer och så... Köpte dock inget speciellt. (bara en parfym till mig själv på båten, och en liten present till mamma och pappa som de ska få när vi kommer upp den 5 nov)

I morgon och på söndag jobbar jag - och i morgon blir det kväll då det är fullt upp i nöjesvärlden här i Helsingborg. Först ska jag på Jonas Gardell Konserthuset klockan 19.30, sedan ska jag på Moneybrother som uppträder på The Tivoli klockan 20.30 (men han kommer väl inte upp på scenen förrän strax innan 21) och efter det blir det vimmel på Harry's där Magnus Carlsson ska uppträda vid midnatt. Kommer nog börja jobba vid 18-tiden och vara hemma igen nån gång runt ett-tiden.
Ska egentligen jobba 08.30-18 på söndag, men jag tar nog lite sovmorgon. :-)

... så kul blev det inlägget! :-D

Hoppas ni får en lugnare helg en mig...

Vacker höstdag

image178
På bilden: Jag nere vid vattnet, med vackra Mölle i bakgrunden.

Det har varit  fantastiskt vackra höstdagar i flera dagar nu och i dag tog vi vara på solen och packade picknick-väskan och åkte till mysika Mölle. Vi camperade nere vid vattnet och grillade goda korvar med bröd, drack kaffe och åt kanelbullar. Så gott att äta ute när det är lite kyligt. I dag var det kring 15 grader... lite kallare i vindarna.
Vi hae utsikt över hamnen.

image179

Hoppas ni också haft en bra och skön höstdag!

Varannan dag vecka

Den här vecka är lite speciel... hade tänkt vara ledig tisdag och onsdag... men så dök massa jobb upp på tisdag så då sköt jag fram ledigheten. Problemet är bara att två arbetskompisar ska iväg på konferens på torsdag och då kan jagg inte vara ledig, så det blir fredag i stället. På lördag hade jag ledigt enligt schema men då har vi öppet hus på jobbet - och alla måste vara med. Sen är jag ledig på söndag igen - så det blir verkligen en varannan dag vecka för mig. Så här ser den annorlunda veckan ut:

Måndag: jobb
Tisdag: jobb
Onsdag: ledig
torsdag: jobb
fredag: ledig
lördag: jobb
söndag: ledig

I dag har jag inte gjort mycket alls, bara latat mig, läst och kollat på tv. Det är faktiskt riktigt skönt att vara ledig mitt i veckan.

That's all för nu... Hoppas intresseklubben noterat!
Hahahaha!

Sushi

image177

Har precis ätit middag och i dag lyxade vi med sushi. Det finns två riktiga sushi-ställen i stan och det bästa av de två heter Kyoto . Vi köpte en 20-bitars och en 8-bitars, och så delade vi. Här ser ni en av tallrikarna.
Oj, så gott det var och nu är jag mätt så jag håller på att spricka. :-)

Kollade också klart på Zodiac innan vi åt. Den var bra, men lite seg - långdragen liksom. Jag tror jag ger den en 3:a i betyg.

Bla bla bla...

Just det... har absolut inget att blogga om - därför har jag inte heller skrivit på några dagar.
Kan dock meddela att det är + 15 grader och solen skiner från en klarblå himmel. En underbar höstdag med andra ord. Precis som det var i går också!
Lelle är och dömer fotboll och jag latar mig hör hemma. Innan var vi på stan. Jag köpte (eller fick av Lelle) en jättefin jeanskjol från MQ och han köpte en skjorta och en tröja på Brothers. Jättefina grejer det med!

Håller också på att se en film, Zodiac, som vi hyrde i går. men vi blv båda så trötta att vi valde att stänga av, så viska se slutet när Lelle kommer hem. Sen ska vi käka sushi! Sååå längesen jag åt det att jag nästan glömt hun underbart det smakar. ;-)

I morgon är det jobb igen!

Ha en fortsatt bra helg alla!

Vanlig vecka

Skönt att vara tillbaka i en helt vanlig vecka - jobba 8.30-17 och få kvällarna tillsammans med min älskling. I dag hade han till exempel bakat pizza till middag  - det som jag i går nämnde att jag var så sugen på... att det var så länge sen vi åt det. Gott som tusan var det också! :-D


Sedan måste jag berätta om två roliga saker. När vi var ute och promenerade för nån vecka sen, utmed en gata här intill, så berättade jag för Lelle att Johan Wissman bor på denna gata. Och vips, i nästa korsning mötte vi honom. Skumt. Här har vi vandrat denna gata, nån gång i veckan, ända sedan i februari och aldrig sett människan. Så plötsligt pratar vi om honom -  och möter honom nästan samtidigt?!

I veckan hände en likanande grej.  I helgen sa jag att jag aldrig sett eller hört Hemglassbilen här i kvarteren - och det hade inte Lelle heller. Så i dag vid 19-tiden hör vi plötsligt det bekanta ljudet och springer ut för att kolla. Jodå, där står Hemglass utanför vår port.  Vi frågar hon som säljer glassen om hon brukar köra här?! Hon svarar att hon aldrig gjort det, att detta är första gången, men att hon hädanefter kommer hit om tisdgarna i ojämn vecka.
Rätt lustigt att detta händer precis när vi pratat om det!

Jaja, nu ska jag sova - upp tidigt och jobba ...
God natt!

RSS 2.0