Bilder på gumman

Dålig på att uppdatera, ja jag vet men det känns inte som om det hinns med... jobbar mest hela tiden. (i fredags gick jag ut från lägenheten kl 07.40 och var hemma igen först 21.35) I helgen har jag i alla fall varit ledig lördag och söndag - och i lördags gjorde vi inte mycket. Vilket var skönt. I dag har vi varit i Höör och hälsat på Anna, Henric och Wille. Vi åt god lunch, pratade, lekte och hade trevligt! (som alltid)

I morgon är det jobb igen, men här kommer först några bilder på lillgumman.


Emma hjälper pappa att packa in varor i frysen efter att ha varit och handlat.


Sladdar är roliga...


...men favorit sysselsättningen är trots allt att gå med gåvagnen!


På väg till Höör... som ni ser så fick Emma ha en klämma i håret idag, det är första gången den sitter fast (tidigare har den bara glidit av)


Hemma hos Wille fick Emma sitta på släpet till hans bil, som han körde runt, runt, runt... det tyckte Emma var jätteroligt!

**** NYA TÄNDER****

Såg precis att Emma fått ytterligare två tänder, det är tänderna bredvid de två tänderna i överkäken som helt plötsligt kommit fram - de har redan spruckit igenom - utan att vi sett nåt! Inte undra på att lillstumpan sovit oroligt de senaste nätterna!!  :-)


Jobb och jobbiga nätter

Nu har Emma fått sin fjärde tand (den kom ju för lite drygt en vecka sedan) och fler är på väg, antar att det är därför hon sover så dåligt om nätterna igen. Det känns extra jobbigt när man måste upp och jobba dagen efter. I natt var Emma vaken mellan 02 och 04 - hon fick komma till vår säng, men inte ens det hjälpte. Hon satt upp och klängde på mig hela tiden. Grät gjorde hon så fort jag försökte lägga henne ner. Så ni kan förstå att jag var trött när jag satte mig på tåget till Malmö klockan 8 i morse. Hoppas det inte fortsätter allt för länge...

Det känns bra att jobba, jag har lärt mig massor på de dagar jag varit i Malmö - Photoshop, illustrator och adlayout. Så nu lägger jag format och redigerar mellan klockan 9 och 17. Tar tåget tillbaka 17.08 och är hemma i lägenheten klockan 18. Lääängtar så tills jag får börja jobba från Helsingborg. Då slipper jag gå klockan kvart i åtta och komma hem kl 18 - då kan jag cykla tio i nio och vara hemma tio minuter efter att jag har slutat! :-)

Emma har börjat på forsättningen av babysimmet. Första gången för terminen var i måndags. Sedan var hon, i fredags, på Busfabriken med pappa, Thea och Ludvig samt deras mammor. I dag har hon varit i Landskrona med pappa och hälsat på sin gudmor.

Här kommer lite bilder från veckan:


Nya minen, att rynka på näsan...


Emma och pappa!


Emma och Thea på Busfabriken.


Emma var lite skeptisk i bollhavet.


Emma visar stolt upp sina fina tänder... och rynkar såklart på näsan, vilket hon gör mest hela tiden nu!

Tillbaka på jobbet

Jag vet att jag inte har bloggat på en vecka, men det har verkligen inte funnits tid. Jag har nämligen börjat jobba igen och har haft  mycket nytt att lära, så jag har varit trött när jag kommit hem. Att jag sedan pendlar till Malmö - vilket gör att dagarna blir extra långa gör inte saken bättre.
Men trots pendling och allt så är det faktiskt kul att vara tillbaka i "vuxenvärlden" där man bland annat får äta sin lunch utan att jäkta eller ha en sötnos hängandes och gnällandes runt stolen. :-)
 Emma har haft det bra hemma med sin pappa. Första dagen var regnig, med sen har de haft riktigt fint väder och kunnat vara ute den mesta tiden.

Här är några bilder från veckan:


Emma tycker om att leka i sandlådan. Sanden är mjuk - och hon gillar att smaka på den. (Blää)


De har också hunnit med att gunga...


...samt bada hos farmor och farfar i deras koloni. (vilket vi även gjorde i dag)


Att bada är kul, och nu har Emma fått en ny badbalja - en lite större än den som var i skötbordet. Nu kan hon bada länge och leka med sina fiskar utan att jag måste stå böjd bredvid. Har inte varit speciellt skönt för ryggen.


Den fjärde tanden har ännu inte kommit fram, men den syns just under tandköttet - den lär spricka igenom vilken dag som helst.

I dag är min enda lediga dag, jag skulle egentligen varit ledig i morgon också men så ville chefen att alla redigerare skulle jobba då det är första kvällen tidningen ska göras... tidningen i sig är ju inte ny, men det är första numret som vi gör/redigerar här nere i Skåne. Ska jobba mellan 14 och 23  så det blir en lååång vecka till nästa ledighet.

Måste avsluta med en så rolig bild på Emma.... garvade som tusan när jag tagit den!




Hoppas ni får en bra vecka!

RSS 2.0