Stockholm

Så är vi då äntligen i Stockholm. Bilresan upp gick bättre än förväntat, vi stannade vara tre gånger, först 10 minuter så Emma fick amma, sedan ca 1,5 timmar för lunch och bus och sedan 10 minuters bensträckare igen nån min innan Södertälje.

När vi kom fram fixade vi i ordning rummet, ställde upp Emmas resesäng osv. Sedan gick Lennart ut på promenad med lillgumman medan jag duschde och bäddade våra sängar. Vid halv fem styrde vi kosan mot Dan, Linda och Emmy i Nacka. Det var roligt att ses och helt plötsligt var lilla Emmy så stor i jämförelse med Emma. ;-)
Vi lekte, pratade och åt en jättegod middag. (Kyckling och blandade grönsaker i lergryta med en jättegod sallad av bladpersilja, babyspenat, gurka, tomat, chevré ost och rostade pinjenötter)
Barnen somnade strax efter sju och vi vuxna satt uppe och pratade en stund till. Vi åkte "hem" till Kungsholmen vid halv tio - då vår morgon börjat redan kvart i fem!!!
(bilder från kvällen kommer efter helgen- tog inte med mig sladden så jag kan föra över bilder här och nu.)

Natten har varit ok, men kall. Har försökt  höja elementet lite grann i rummet under natten utan resultat. Har skruvat upp på max nu på morgonen och nu är de lite ljummna. :-)

Klockan är bara halv åtta med Lennart är redan ute med Emma.... hon vaknade 05.20 och har redan hunnit bli trött igen. Planen för i dag är att åka ut till Solna, promenera runt i gamla kvarteren, handla inför kvällen på "vårt" gamla Maxi och sedan åka ut till Anneli, Patrik, Kalle och Isabella vid lunch. Kvällen ska vi tillbringa i sällskap av de tidigare nämnda samt Dan, Linda och Emmy. Ser fram emot det! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0