Veckan som gått...

Har varit dålig på att blogga, och jag ber så mycket om ursäkt. Anledningen till detta är att det har varit sååå fint väder och vi har varit ute hela dagarna - och all frisk luft har gjort att jag inte orkat sitta vid datorn om kvällarna heller.

Veckan som gått har vi som vanligt haft fullt upp, på måndag tog vi en promenad med gänger (Camilla, Ludvig, Astrid och Thea) och åkte sedan på babysim. På tisdagen kom våra kära vänner Nellie och lille Sixten på besök och det blev en fika på EH och en runda på stan.

På onsdag morgon, tio över nio, tog jag och Emma tåget till Malmö för att hälsa på Malin. Det var första gången Emma åkte tåg och hon tyckte att det var jättespännande. Hon var så duktig, både på vägen dit och hem. Det var trevligt i Malmö. Först strosade vi omkring på stan och åt lunch - bara jag och lillgumman. Sedan promenerade vi till Malin som flyttat till Västra hamnen. Vi pratade och åt god fruktsallad. Mycket bebissnack blev det få Malin är gravid och planerad att föda sin lilla tjej om bara 3 (!!!) dagar!


Emma på tåget till Malmö.


Den här vyn ser du när du svänger in på Malins gata - Turning Torso.


Utsikt över Öresundsbron precis bakom (eller framför?) Malins lägenhet.

På torsdag klockan 09.00 mötte vi upp gänget för att gå till öppna förskolan, men när vi kom det så var det stängt. I stället gick vi en lååång promenad i det underbara vädret. Vid elva bjöd Astrid på lunch och vi firade Theas 6-månaders dag. Det blev italienskt , eller spanskt med pastasallad, olika goda skinkor och oliver...


Thea öppnar presenter med mamma.


Fräsch sommarlunch.


Efterrätt... Kladdkaka med valnötter, marsmallows ock kolasås. Snacka om smarrig kaloribomb!!!

På fredag började vi dagen med en lång promenad, åt lunch på EH och var sedan på studiebesök på Pålsjö skogs förskola. Astrid och Thea var inte med för Astrid hade blivit sjuk under natten. *trist*
Emma och Ludvig hade ändå ganska trevligt på fiket... men visst saknade de Thea! :-)


Emma & Ludvig.

Nu är det helg och i kväll ska vi på middag hos Camilla, Per och Ludvig! Bilder och berättelse kommer ...

Trevlig helg allihopa!

Kommentarer
Postat av: Astrid

Vilken söt bild på Emma o Ludvig. Precis samma ansiktsuttryck och lutning!!

Thea saknar sina kompisar också! Eftersom mamma fortfarande är krasslig är hon på långpromenad med pappa idag. Själv ligger jag på soffan o surfar och kollar tv och snyter mig! Hoppas ni får trevligt på middagen ikväll, men inte för trevligt ;-))

2009-03-21 @ 12:44:42
Postat av: bro

vad mysigt ny verkar ha det .

fina bilder på tösen .

HM vilken kaka du åt väll upp hälften haha.

ha det nu tills vidare .

2009-03-22 @ 08:24:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0