Hurra, hurra, hurra! Emma fyller 6 månader i dag!

Tänk vad tiden går - i dag fyller lillgumman ett halvår ! Hon har blivit så stor och mysig, en skön liten personlighet som alltid (nästan) är glad och charmar alla i sin väg.

I dag har hon firat hela dagen, som började med en promenad med gänget klockan 9. Vid lunch bjöd vi på våfflor, grädde och sylt (det är ju ändå våffeldagen) och medan mammorna åt lekte barnen på filtarna. Emma fick presenter också - en fin nyckelpigeboll av Thea och en röd fin skallra av Ludvig.
Efter maten så blev det promenad igen med gänget - denna gången till Maxi. Därifrån banade vi vär till EH där det blev en Chai latte och en muffins - och efter det ännu en promenad. Vädret var ju sååå underbart! Hemma var vi igen klockan 17!
När vi kom hem så väntade ett paket från morfar och mormor. Det var en cd-skiva med massor av bra barnsånger. Den lyssnade vi på  direkt. Sedan ringde vi och tackade för paketet. :-)

Bilder från dagen:


Uppklädd i fin klänning på 6 månaders dagen!


Fina presenter av kompisarna.


Emma, Ludvig och Thea.


Emma och Thea med den fina nyckelpigebollen.

Kommentarer
Postat av: Astrid

Grattis grattis Emma. Och tack så mycket Kattis för en jättetrevlig och supergod våffelfest! Så söt den sista bilden är, ser ut som de ligger och småpratar!!! Ses imorgon.

2009-03-25 @ 20:56:01
Postat av: A

Grattis till Emma!!!

2009-03-26 @ 06:54:15
Postat av: B

Gratta lillgumman från mig oxå en dag som denna .

2009-03-26 @ 22:17:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0