En rullande dykare


Emma tar sats och rullar från mage till rygg... nu är både lekfilten och den stora runda ryamattan för lite.

Strax innan jul vände sig Emma från mage till rygg och i mitten av januari  från rygg till mage. Men det var först igår som hon kom på att hon kan ta sig fram genom att rulla - från mage till rygg, från rygg till mage osv. Och snabbt går det!
Hon tycker att det är jätteroligt och rullar nu hela tiden. Det är tröttsamt, så det är inga problem att få henne att somna.
(När Emma rullat av både filten och mattan -  och hamnat på parketten - så har hon kommit på att hon kan ta sig framåt då materialet inte är lika halt som de hon är van vid.)

En annan grej som får lillstumpan trött är att bada, både hemma i badbaljan och på badhuset. I dag var det tredje gången på babysimmet och det var dags för dyk. Emma gillar att bada och att få vatten på huvudet har hon fått vid varje bad sedan födseln, så premiärdyket gick ju hur bra som helst. Vid första dyket var instruktören med, men sen dök vi två gånger själva, jag och Emma. Att det tog på krafterna syntes efteråt så efter dusch och påklädning somnade hon i bilen. Men efter att jag lyckats lirka av henne fleecejackan och mössan och fått henne ur bilbarnstolen och i säng - så går det inte mer än tio minuter så vaknar hon - då har hon rullat över på mage!!! ;-)

Ja, hon är verkligen en rullande dykare vår lilla prinsessa. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0