Varmt...

Här i Luleå är det varmt nu, ja nästan för varmt! Så både i dag och igår har Emma badat i sin lilla pool på mormor och morfars veranda.


Tänk vad en pastaslev kan vara rolig.



Ett härligt leende.


Söta Emma.


Emma i sin nya fina gåstol hon fått av mormor och morfar! Här är det fullfart i uterummet.


Emma är som sagt frisk från febern men har kommit in i den värsta perioden någonsin när det gäller sömn. Hon vill inte alls sova - så fort det är dags blir hon skogstokig och gallskriker så det skär i öronen. Det spelar ingen roll om det är på dagen, kvällen eller natten... det tar minst en timme att få henne att sova, hon är ju så trött men kämpar emot. Precis när hon håller på att somna rycker hon till och börjar skrika. På natten när hon vaknar vid halv tre så är hon jättearg och gallskriker i minst en timme - hon håller hela huset vaket! Skitjobbigt är det!!!
I boken "Att växa och upptäcka världen" skriver de att denna period med att inte vilja sova infaller mellan vecka 36 och 40. Emma är i v 38... så detta kan alltså pågå i två till tre veckor till!


Kommentarer
Postat av: A

Hon är åtta månader va? Det är en jobbig tid med sömn för de flesta. Vi hade ett helvete med Kalle men lugnt med Isa. Det är bara stå ut och hela tiden tänka på att det går över. Vi körde ju femminutersmetoden med Kalle då och sen dess vände det.

Kram!

2009-06-26 @ 21:22:59
Postat av: Sofie

Du är inte ensam! Linus är likadan, jättetrött och VILL inte sova: L skriker inte så mkt utan står upp i sängen istället och skriker när han inte orkar längre. Hoppas att det vänder snart för det är sååå jobbigt att inte få sova.



Kram från Sofie och Linus

2009-06-26 @ 21:45:13
Postat av: Anonym

A: Hon blev nio månader i går... men jag kommer ihåg att ni hade det jobbigt med Kalle, men var det så tidigt? Jag hade för mig att han var äldre?! Ja, min enda tröst just nu är att det (förhoppningsvis) går över snart! Kram!



Sofie: Ja det är jättejobbit att inte få sova. Tar tillbaka att jag tyckte det var jobbigt nä rhon vaknade tre-fyra gånger per natt - men så fort jag stoppat om henne somnade hon ju igen. Det var INTE jobbigt, det här är jobbit!!! Hoppas verkligen det går över snabbt för både Emma och Linus. Kram på er!

2009-06-26 @ 21:54:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0