Inte alltid som man tänkt sig...

I går skulle vi till stranden med Nellie, Lykke och Sixten - men i stället blev det lekparken i Stadsparken. Och lika trevligt var det! :-D
I dag var planen att, tillsammans med Astrid och Thea, promenera ut till Camilla och Ludvig för att äta lunch och bada i Ludvigs pool. Men livet blir inte alltid som man tänkt sig. Emma hade en jobbig natt och vaknade minst 20 gånger - hon har sovit oroligt i fler nätter nu! Sedan somnade hon inte på vägen ut till Väla by - en promenad som tar ca 1 timme. Hon var grinig och gnällig, visste nog inte själv vad hon ville. Först klockan 11.30 somnade hon... efter att ha varit vaken från halv sju!
Men trots att hon sov i över en timme fortsatte hon vara gnällig och grinig... så det slutade med att Thea och Ludvig badade - inte Emma. I kväll ville hon inte ha mat, vare sig gröt eller kyckling och couscous- det lilla hon fick i sig kräktes hon upp -  precis som hon gjorde vid lunch. Jag kände att hon varm och tog tempen på henne, och visst hade hon feber. Typiskt! Vi som ska flyga till Luleå i morgonbitti. Men efter en alvedonsupp somnade hon redan halv sju och sover förhoppningsvis bort febern. Hoppas, hoppas!

Som sagt, i morgon flyger vi norr ut och blir borta i två veckor! En vecka i Luleå och en vecka uppe i stugan (som ligger i Ekfors, ca två mil öster om Övertorneå)

Vi tar med oss datorn och jag kommer att blogga under vår vistelse i norr. ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0