Why Not Café

Efter ännu en jobbig natt (ja Emma vaknade ett antal gånger) tillbringade vi förmiddagen hemma och eftermiddagen med Emmas gudmor Jessika i Landskrona. Vi åkte dit direkt efter lunch och var inte hemma igen förrän strax innan 17. Vi hann med att hälsa på hemma hos familjen Nilsson, som förutom Jessika består av maken Lillis (Anders), dottern Isabella och hunden Tessi. Sedan promenerade vi till stan där det var karneval. (och jag som lovat mig själv att aldrig gå på festivaler med barnvagn... hmmm) Efter ett varv på stan hamnade vi på det nyöppnade Why Not Café, som ligger ute vid Citadellet. Det var verkligen jättefint, så snyggt inrett och sååå goda kakor. Men vad annat kan man vänta sig när det är Henrik som bakat?! :-)
Vi satt ute i solen med det vackra slottet som utsikt... gott och vackert på samma gång! Här kommer några bilder från dagen:

Emma med sin gudmor Jessika.



Why Not Café (Jessika, Lennart och Emma sitter på bänken närmast kameran)


Den vackra utsikten.

Och så avslutningsvis två extra bilder på Emma.


Emma kryper överallt och öppnar alla skåp och lådor. Nu har vi placerat alla plastslevar i nedersta lådan så hon får gräva och leka så mycket hon vill i den.


Emma tar paus i lekandet och slappar framför tv:n en stund.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0