En glad skit

Emma har de tre senaste nätterna börjat sova bättre och har bara (*peppar, peppar*) vaknat två gånger. Hoppas eländet har vänt nu, men jg har lärt mig att inte ropa hej förän efter en vecka eller så...

Vi har varit hemma från Luleå i en vecka nu och i morgon bär det av igen, denna gång till Stockholm. Och vi har fullt upp när vi är där. Redan på torsdag eftermiddag ska vi träffa Åsa för en fika och på fredag ska vi äta lunch med Lotta - hon har ännu inte träffat Emma, så det blir extra spännande för Emma (och Lotta). ;-)
På lördag ska vi på Skansen med Linda, Dan och Emmy - och kanske får vi också sällskap av Anneli, Patrik, Kalle och Isabella. De har lovat kanonväder hela helgen så vi kommer nog att få det jättebra i huvudstaden.

Så vad har hänt i veckan då? Inte mycket. I måndags var jag och Emma med Camilla och Ludvig på Väla och efte rlunch promenerade vi alla ner till stan. I går lämnade jag in vagnen på Babyproffsen för att de skulle spänna bromsen, vi fick ett lånechassi, men vår är klar i dag, så det blir en promenad dit för att hämta den. I går eftermiddag grillade vi hos Lennarts föräldrar i deras kolonoi. Det var närmare 30 grader varmt och soligt, så vi höll oss i skuggan. Men det var bara skönt.

Här kommer några bilder på vårt lilla busfrö:

En rolig Duplobil på Kallax flygplats!



Så här glad blir Emma när man sätter igång tåget hon fått av kompisen Wille.


Att stå vid spjälsängen tillhör favoritsysselsättningarna just nu.


Emma kryper ofta in i sitt rum och sitter där och leker.


Att leka i poolen utan vatten är roligt det med.


Just innan vi skulle åka hem kom en liten regnskur - då gjorde Emma en koja under parasollet tillsammans med farmor och farfar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0