Att resa med barn

Jag har alltid älskat att resa - att packa min lilla silverfärgade kabinväska och bara åka iväg, så där plötsligt och spontant. Vi gjorde det ofta - förr - innan vi fick vår underbara lilla Emma.

Vi reser fortfarande, men inte lika snabbt och enkelt som tidigare, men vi reser. Den silvriga kabinväskan ligger långt in i förrådet, den har bytts ut mot en som är likadan, fast fem gånger så stor ungefär.
Att packa samma dag vi ska åka finns inte heller, nu krävs planering. Det skrivs listor, listorna bockas av och förhoppningsvis är allt med när vi äntligen kommer i väg.

Många har sagt att det inte går att resa med barn, att det är stressigt och att man inte alls njuter av det på samma sätt som tidigare, men det stämmer inte. DET GÅR att resa med barn, planerar man så blir det inte INTE STRESSIGT  och VI NJUTER visst av att komma hemifrån ibland.

Emma må vara blott tio månader (den 25:e), men har redan hunnit med att flyga till mormor och morfar i Luleå tre gånger, åka bil till Stockholm, flyga till Stockholm, åka tåg till Malmö, ta båt och tåg till Köpenhamn... och i morgon ska vi alla tre bila till Askersund där vi ska bo på hotell - för att på lördag åka vidare till Grythyttan där vi ska gå på min vän Lindas bröllop. På vägen hem åker vi nog till Göteborg när vi ändå är på gång... ;-)

Återkommer med bilder från vår weekend på resande fot när vi kommer hem igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0