Vikt och längd

I dag har jag och Emma varit på promenad i Pålsjö skog med "gänget" - efteråt gick vi till BVC där det var dags för babymassage-kurs nummer två. Mage och armar stod på schemat. Emma älskar massagen, hon ligger så snällt på sin dyna och ser ut att njuta.
Efter massagen hade vi mammagruppsmöte. Vi pratade om smakisar, om vad de små får äta osv. Vi passade även på att mäta och väga Emma hos Barbro. Hade egentligen tid i morgon halv elva, men ville hellre gå på barnvagnsbio med de andra...  :-D
(vad vi ska se för film har vi inte bestämt ännu)

Här är Emmas siffror:
Ålder:
4 månader
Längd: 63 cm
Vikt:
6320 gr

Hon hade gått upp drygt 300 gr sedan den 7 januari, men var lika lång som sist?! Barbro sa att det nog berodde på att hon fått ett nytt mätbord och att det mätte lite annorlunda. Hon trodde  nog att gummat vuxit en centimeter eller så. Hon ligger alltså strax över kurvan med längden och strax under på vikten.

En bild på den långa smala tjejen:

Emma 4 månader.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Hej på er alla! vad stor hon har blivit och ännu större lär hon vara i mitten av April när vi kommer ner, tänk då är hon över 1/2 år, herregud vad fort tiden går! När är det ni har dopet nu igen?? present till gumman tar vi med oss när vi kommer ner, hälsa henne det ;)

Sköt om er!

pussa Emma från mej

2009-01-28 @ 20:00:21
Postat av: Josefine

vilken sötnos :)

2009-01-28 @ 20:09:10
URL: http://juisy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0