Premiär i nya rummet

I dag planerade vi att gå ut i det fina vädret, det var -9 grader och solen strålade från en klarblå himmel... men vi kom oss aldrig ut. Istället plockade vi undan julen. Så nu är granen och alla tomtarna borta. See ya next year Santa! ;-)

Kockan tre kom våra vänner från Saxtorp på besök, Nellie, Tobbe och deras barn Sixten och Lykke. Vi fikade paj och drack kaffe och pratade. Tiden gick och plötsligt började Lelle och Tobbe prata mat och Nellie och jag blev hungriga, så killarna stack i väg och köpte pizza. Gott var det och mätta blev vi!
Barnen var snälla, Lykke tittade på film och ritade och Sixten låg i Emma babygym medan Emma satt i sin babysitter.
Kvällen var riktigt trevlig och först vid åtta-tiden begav sig familjen Nilsson söder ut igen.

Här är några bilder från kvällen:

Sixten och Emma... är födda på samma dag, på samma BB!


Lykke och Emma myser i fåtöljen.

I kväll är det också premiär för Emma att sova i sitt eget rum. Vi hade först tänkt vänta lite då hon fortfarande äter tre - fyra gånger per natt (natten som gick vaknade hon 00.30, 02.45, 04 och 06 för att sedan vakna 07.30) men två av dessa gånger tror jag faktiskt inte att hon var hungrig då hon bara snuttade lite och somnade om. Kanske slutar hon med det om vi inte sover i samma rum - har nämligen hört att det kan hjälpa. Hoppas det!

Så här fint är lillgummans rum nu:

Här inne sussar vår lilla prinsessa sött just nu... får se hur natten blir!?

Kommentarer
Postat av: A

Det ser jättefint ut! Tack för presenten till Isabella. Hon har den inomhus så hon verkar gilla den! Kläder är alltid uppskattat både från oss och från henne! : )

Kram!

2009-01-06 @ 13:27:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0