Öppna förskolan

I dag har jag och Emma varit på Öppna förskolan i Maria kyrkan för första gången... Vi mötte upp Thea, Astrid, Ludvig och Camilla här utanför kvart i nio och promenerade ner till stan. Vi gick egentligen dit för att det skulle vara Babycafé för barn under ett år, men de hade ändrat så det var öppen förskola istället... och med det menas att där är lite äldre barn är våra små.
Vi var i alla fall först på plats och hann ligga och leka lite på golvet innan alla krypande barn stormade in. :-)
Lokalerna var superfina, stora och ljusa. Där fanns jättemycket leksaker och massor att titta på för barnen.
Efter sångstud, som vi tre missade då det var dags för amning, var det fika. Men vi valde att gå och fika på Espresso House istället - det var för livat på öppna förskolan och Emma, Thea och Ludvug var trötta alla tre. De somnade på studs när vi kom ut, så vi valde att fika Norra hamnen och lät barnvagnarna stå utanför i det fina vädret. Och tänka sig, för första gången fick Astrid, Camilla och jag fika utan att ha varsin bebis i famnen. :-)

När vi kom hem ,vid halv ett, fick Emma lunch - plasternacka och potatis. Hela fem teskedar slurpade hon i sig. Efter lite lek så somnade hon gott i sin säng.

Här är lite bilder från dagen:

Camilla, Lundvig, Emma, Thea och Astrid på Öppna förskolan.


Astrid och söta Thea.


Camilla och stilige Ludvig.


Vår lilla prinsessa som rullar över från mage till rygg hela tiden... och som rullade över från rygg till mage för första gången i går kväll.

Kommentarer
Postat av: UgglyBetty

guuh så mysit!





2009-01-22 @ 08:42:29
URL: http://ugglybetty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0