Inte mycket...

I dag har vi inte gjort mycket alls.
Dagen började redan 04.50 då Emma bestämde att det var dags att kliva upp... det var länge sen vi var uppe så tidigt! Vi lekte lite och gick sedan och lade oss igen mellan halv sju och halv åtta. Skönt!

Efter frukost och lite annat åkte vi ut till Väla. Vi började på IKEA där vi bland annat köpte en söt fönsterlampa till Emmas rum samt ett täcke till henne. Sedan blev det en fika hemma hos Lennart föräldrar.


Emmas nya fina lampa som lyser så mysigt!

På eftermiddagen har vi bara myst hemma, lekt och sovit (Emma alltså, inte jag). Någon promenad har vi inte tagit idag då det stormat ute, de har tyvärr lovat blåsigt i morgon också, men förhoppningsvis inte lika mycket så vi kommer oss ut en sväng i alla fall.

Nu är det godisskålen och tv:n som gäller resten av kvällen! :-D

Kommentarer
Postat av: Linda L

Emmy har samma lampa. :)

2009-01-23 @ 22:51:22
Postat av: angelica

oj vad tidigt hon vaknade :D

2009-01-24 @ 11:05:36
URL: http://angelicajarleros.blogg.se/
Postat av: UgglyBetty

Lykke har oxå den lampan...så söt



2009-01-24 @ 11:43:55
URL: http://ugglybetty.blogg.se/
Postat av: Pumlan

Vilken söt lampa =) Igår lovade dom ju storm här och visst, på dagen blåste det väl hyfsat men ingen storm direkt. Idag däremot snöar det massor! Men blåser inte så farligt. Ska ni upp till Luleå nåt i påsk? Kram kram

2009-01-25 @ 11:08:05
URL: http://pumlanmefamilj.blogg.se/
Postat av: Pumlan

Svar på svar =) Ja vi åker (mest troligt) upp, bilar dock. Man vet ju aldrig eftersom att vi ju inte fått bebisen än, men förhoppningsvis är ju allt bra och då åker vi upp (och om J får ledigt). Ska förhoppningsvis åka upp skärtorsdag och stanna till nästa söndag så då kanske vi hinner träffas!?

2009-01-26 @ 11:22:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0