Full helg :-)

I natt var en underbar natt, Emma sov bra och vaknade "bara" två gånger, strax innan midnatt och klockan 04. Sedan sov hon till sju! *Skönt*
Efter att jag ätit frukost och Emma fått sin gröt så gick vi ut för att möte Nellie och Sixten. Tillsammans med dem promenerade vi till Espresso House. Klockan nio kom även Sofie och Linus dit. En timme och en stor latte senare begav vi oss till Baby caféet. Vi kom lagon till sångstunden. I dag var det dock inte så många barn som det brukar, och det var några nya, som inte varit där tidigare.

På vägen hem passerade vi både Lilla Helsingborg och Min & Din som hade jätterea. Såg massor av fina kläder till lillgumman, men hon har så mycket redan som hon knappt hinner använda innan de blir för små. Det var svårt, men jag köpte inget! *stolt* ;-)

När vi kom hem fick Emma mat, hon åt hela åtta teskedar broccoli - värmde först fyra som hon fick i sig på noll tid, värde fyra till och även dem gick ner. Tjejen älskar mat, helt klart! :-D
Efter det utforskade hon pappas ansikte, hon låg och kände, drog och klämde...


"Det är spännande att känna på pappas ansikte..."

Jag bloggar i dag, men kommer sen att ta ett kortare uppehåll äver helgen - kommer tillbaka på måndag kväll.
Orsak: I kväll kommer mamma, pappa, brorsan och hans två barn ner hit, vi har dop på söndag... så ni förstår kanske själva att tid inte finns för att sitta vid datorn. :-)


Kommentarer
Postat av: Norland

Vad roligt att få ned familjen och att kusinerna får följa med och träffa sin kusin, faster och "farbror". Hoppas att ni får en riktigt trevlig helg.

2009-01-29 @ 16:53:23
Postat av: Linda L

Åh så roligt att pojkarna fick komma också. Ha nu så trevligt - så synd att vi inte kunde komma. Kram!

2009-01-29 @ 22:11:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0