Sov hela natten

Efter att ha vaknat upp till fem gånger per natt de senaste nätterna så sov Emma HELA natten i natt! Hon somnade ca 21.30 och vaknade 06.30 - efter att jag väckt henne för att amma. Ammade henne också klockan 03, men då sov hon under hela måltiden. Trodde aldrig att hon skulle sova så bra efter att knappt ha ätit nåt under hela dagen... ammade henne bara en gång och gav henne lunch (broccoli) vid 12 och gröt klockan 21 då hon vägrade bröstet. Undra om det var den sena kvällsmaten som fick henne att sova så bra? Vi testar i kväll igen... badade henne och gav henne gröt klockan 19 (istället för vid 17-17.30 som vi brukar) Sedan somnade hon strax efteråt.

I dag har vi varit på Öppna förskolan med "gänget". Efteråt gick vi förbi Polarn och Pyret som hade 70% rea - och så avslutade vi med lunch på Espresso House i hamnen. Alltid lika trevligt!
På Öppna förskolan fick barnen göra fot- och handavtryck. Emmas blev så fina att vi bestämde att rama in pappret och ge till pappa (Lelle) som fyllde år. Så här fint blev det:


Pappas fina present!

Under eftermiddagen har vi också bytt ut liggdelen på barnvagnen till sittdel. Får se om Emma tycker att det är roligare att sitta upp och se när hon inte sover! *Spännande*
Uppdaterar hur det gått efter promenaden i morgon!

Här är en bild på prinsessan som hade svårt att komma till ro igår under dagen. När hon väl somnade var det i vår säng med tummen i munnen!!! (hon sög på den tills hon somnade sedan släppte hon greppet om den)


Förhoppningsvis inte en vana som håller i sig...


Emma i fin barbapyjamas leker med färglada kort som hon fått av sin gudmor Jessika med familj.

Kommentarer
Postat av: Linda

Vad kul att gullungen sover så bra. :)

Men tar du upp henne och matar henne när hon sover?!

2009-02-06 @ 10:40:19
Postat av: Kattis

Ja, jag gjorde det i går natt bara för att hon inte ätit mellan 11.30 och 21 på dagen - och bara gröt klockan 21 (ingen mjölk alls och blöjan var snustorr hela dagen) Hon behövde maten, hon åt bra! Men äter hon normalt under dagen och sover hela natten ska jag definitivt inte ta upp och mata henne.

2009-02-06 @ 14:29:09
Postat av: Lotta

hej vännen, vilken fin tavla ni gjorde till pappa Lennart.

Jag jobbar men idag har jag varit ledig, sköönt! jag har tränat och handlat lite mat, ska bjuda älsklingen på köttfärspaj ikväll och se på "Let´s dance", så skönt att "bara" vara hemma och mysa, saknar inte krogen för fem öre ;)

Längtar till mitten av April då vi ses.

Ha en skön helg!

kramis

2009-02-06 @ 14:46:47
Postat av: UgglyBetty

usch, nu är du en sån man inte vill prata sömn med längre suck



jag drar till köpenhamn!

2009-02-06 @ 22:58:41
URL: http://ugglybetty.blogg.se/
Postat av: Carola

åh så snyggt fot/hand avtrycks tavlan blev..

Hur proffsigt som helst ju..





Trevlig helg

Carola

2009-02-07 @ 16:49:28
URL: http://mammacarola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0