Bio och ny pyjamas

I dag har jag och Emma varit på barnvagnsbio med "gänget". Vi såg Revolutionary Road med bland andra Leonardo DiCaprio och Kate Winslet. Den var lite speciell, men ändå bra.
Det var  ju tredje gången vi var på barnvagnsbio och de andra två gångerna har det varit Astrid, Camilla och jag samt max två till mammor och barn. I dag var det 16 (!!!) barnvagnar inne i biosalongen och ett fasligt liv.
Förutom alla mammor och barn satt det ett pensionärspar längst bak - de blev förvarnade att det var barnvagnsbio, men valde att se filmen ändå. Tror faktiskt att de ångrade sig då volymen är mycket lägre + att barn grät och skrek medans mammor vandrade fram och tillbaka mellan sina platser och vagnarna. (Vi hade som tur var bokat på första raden, så våra vagnar stod framför oss - man är ju ingen rookie längre... hahaha.)
Efter filmen, som var två timmar lång, så hamnade vi såklart på Espresso House i hamnen. Det blev en macka med chevré och fikonmarmelad. Supergott! Medan vi fikade sov Emma i vagnen utanför... i snöyran.

I kväll fick Emma på sig en pyjamas som hon fått av Sara och Sussi i Luleå när hon föddes. Det var tur att  vi testade den för i pyjamasen står det att den är från 6-9 månader, men den satt bra redan nu. Det enda var att ärmarna var lite för långa.

Här är lillgumman i sin nya fina pyjamas från Me Too:


Och så en bild på mamma och sitt hjärta:

Kommentarer
Postat av: Linda L

Fin mor och dotter-bild! :)

2009-02-11 @ 20:27:49
Postat av: UgglyBetty

så söööta ni är!



ooh jag hade oxå velat vara på barnvagnsbio...wow 16 vagnar...maj godd

2009-02-12 @ 10:00:49
URL: http://ugglybetty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0