Besök på landet

I går var jag och Emma på besök hos våra vänner Nellie, Sixten och Lykke - de bor på landet och har hästar utanför sitt hus. Vi kom dit redan klockan nio och blev bjudna på god frukost. Efter en stund begav vi oss ut på promenad, barnen somande i vagnarna - så när vi gått klart så ställde vi dem ute på altanen medan vi gick in och drack te.
Det var ett tag sedan vi setts så vi hade massor att prata om, bla om företaget som Nellie ska starta upp med en kompis. De ska sälja barnkläder och prylar på nätet. Sååå mycket snyggt de kommer att ha.... wow! ;-)
Klockan tre var vi hemma igen.

I dag träffade vi Astrid, Thea, Camilla och Ludvig halv tio och gick på en promenad (barnen sov i vagnarna) i det underbara vädret. -8 grader och strålande sol! Vi gick utmed havet och stannade såklart till på EH ihamnen där vi fikade och Emma fick äta sin lunch. Två timmar var vi där och sedan var det dags för ännu en promenad - då barnen somande igen. Rörosiga om kinderna kom vi hem vid halv två. Och trots att overallen åkte av så fortsatte lilltjejen att sova på pappas säng... i en hel timme till.

Håller vädret i dig så kanske det blir en kvällspromenad, precis som det blev i snöyran igår!

Kommentarer
Postat av: Vimmelmamman

Åh vad hon har blivit stor. Vad tycker du nu då men lite i backspegeln? Är mammalivet som du trott?

Kram Lotta

2009-02-20 @ 14:19:04
URL: http://vimmelmamman.blogg.se/
Postat av: nellie

hej du!



nu kan du lägga kommentar på lykkeliam.blogspot.com



Hoppas allt är bra med er! Här är det tokbra bara det att Sixten bestämt sig för att vakna 5 varje morgon istället för 6..galna unge!

2009-02-21 @ 12:38:16
URL: http://ugglybetty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0