Mycket nytt...

I dag har det hänt många nya saker i Emmas liv. Bland annat har hon varit nere på mammas jobb och hälsat på samt handlat en nattlampa på Babyproffsen - en med Snövit på.

Hon har också testat att sitta i sin babysitter (som hon fått i present av mormor och morfar) för första gången, det gjorde hon medan mamma lagade mat. Men speciellt intresserad av matlagning var inte lilltjejen. Tog inte mer än några minuter innan hon somnade - hann i alla fall ta en bild innan ögonen föll igen. (nedersta bilden)

I går kväll var det dock livat värre. Då provade Emma sitt färgglada babygym och det tyckte hon var kul, speciellt när hon boxade till de roliga figurerna så de gungade. (bilden nedan)

I dag fick också Emma sin första post - en avi med ett paket från kompisen Emmy i Stockholm. Det var en fäggrann snuttefilt, som hon ska leka med tills hon och Emmy träffas och kan leka tillsammans. De skiljer ju bara nio månader mellan töserna.

En annan sak som hänt i Emmas liv är att hon helt plötsligt börjat äta - ofta. De tförsta två dygnen sov hon mest, men mnu har hon fattat grejen med mammas bröst och vill ofta snutta på den goda mjölken - annars blir hon kinkig.


Hej och hå vad det går ...


En trött liten tjej i köket. "Det är roligare att äta än att laga mat", tänker hon säkert!

Kommentarer
Postat av: Linda

Sötis!

Vad bra att hon har en god aptit! Verkar vara en hälsosam tjej. Har baby ym av samma märke som Emmys oxå, ser det ut som, från Tiny Love?



Vad kul att paketet kom fram så snabbt! Hoppas att snuttefilten var gosig. =)

Linda

2008-09-29 @ 19:49:27
Postat av: bro

toppen med en bra aptit bara du inte ger henne för mycket och ofta ..

hihi

det blir besikning när ni kommer upp/broder

2008-09-30 @ 13:41:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0