I dag...

... har vi inte gjort så mycket. Vi började dagen med att bada Emma och även denna gång tyckte hon att det var jätteskönt! Efter det så vilade vi lite alla tre i sängen. Lelle läste tidningen medan jag och gumman låg och halvsov. (det är jobbigt att bada) När Emma vaknat igen och ätit gick vi ut på en promenad. En timme var vi ute ungefär.
Eftermiddagen har vi tillbringat hemma i soffan. Emma har varit vaken mycket i dag - hon brukar sova mellan 14 och 16 men i dag vaknade hon redan klockan 15 och ville ha mat. Efter det var hon vaken till halv fem då hon åt lite och somnade igen. Nu ligger hon i sin egen säng, vilken hon gör när hon sover om dagarna. Får se hir länge hon sussar. Brukar vara mellan 18 och 21, men hon vaknar nog lite tidigare i kväll.

Måste ju också berätta att i går var första gången jag inte ammade henne till sömns (för natten) Hon var trött och vill snutta lite för att somna, men hon hade redan ätit så vi testade nappen - och det funkade. Hon somnade och vaknade inte för att äta förän 02. Sååå skönt! :-D

Och så en bild på prinsessan: (tagen i går)


Kommentarer
Postat av: Linda

Vad fin hon är! Och så fina kläder på sötisen!

Och så fantastiskt skönt för er att hon tar napp... =)

2008-10-11 @ 18:25:01
Postat av: Lotta

Såå söt, hon ser lika stark ut som Pippi där hon ligger med knytna nävar. ;)



2008-10-12 @ 18:27:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0