Helgen som passerat

Nu har helgen passerat och det utan att något speciellt hänt. Jo, visst har det hänt saker med Emma, som att hon börjar gråta med riktiga krokodiltårar när hon är ledsen, hon har gnuggat sig i ögat när hon är trött och hon ler utan att det är gaser som gör ont i magen. Tänk vad de lilla liven lär sig fort. :-)
På torsdag är Emma fyra veckor, men det känns som om hon alltid varit här.

Hur är nätterna och dagarna.... ?!
Om kvällarna har hon ofta ont i magen i en timme eller så, men enligt barnmorskan är det väldigt vanligt då de ammat mycket under dagen. Emma somnar för natten kring 23-tiden, vaknar igen för att äta vid ett-två-tiden och igen kring fem. Har vi tur somnar hon om efter det och sover till sju. (vilket hon ofta gör) I helgen har hon dock varit pigg och vår söndagmorgon började redan 05.30. Ganska mysigt att gå upp och äta frukost då, tända massa levande ljus och mysa alla tre. :-)

I går hände däremot något tråkigt - dock inte med Emma utan med hennes mormor. Mormor var ute och promenerade och halkade på en av de få isfläckar där fanns. Hon ramlade så illa att hon spräckte knäskålen. Så nu ligger hon på Sunderby sjukhus och ska opereras under dagen. Hoppas detta inte gör att de måste ställa in resan hit den 29 oktober. Det är ju en och en halv vecka dit och borde hon ju må bättre. Hon får sitta i vår soffa - i divandelen - och mysa med Emma i fem dagar!

En fin bild på prinsessan - som fått lite "ungdomsfinnar" - som redan håller på att försvinna. ;-)




En fin bild på pappa & Emma:


Kommentarer
Postat av: Linda

Haha! Ja Emmy såg ut som en prickigkorv av mina hormoner. På vissa bilder (då hon var ca 2 veckor) så kan man tro att hon har vattkoppor...



Tråkigt med mormors onda knä, hoppas att hon får åka ner och njuta av sin dotterdotter iaf!

2008-10-21 @ 09:12:26
Postat av: Linda

Förresten så ser man mycket mer Lennart i henne nu... Han behöver verkligen inte kräva faderskapsprov! ;)

2008-10-22 @ 09:40:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0