Snart två månader

Tiden går fort och Emma har snart varit hos oss i två månader och  under denna tid har så mycket hänt - hon har utvecklats och blivit en personlighet med hett temperament. Är hon hungrig vill hon ha mat direkt, är hon trött vill hon bli buren och vaggad till sömns och får hon inte som  hon vill så skriker hon. Undra vem hon brås på? ;-)


En söt ung dam som vet vad hon villl...

En grej som hänt under den senaste veckan är att Emma kan roa sig själv, men då gäller det att hon är på bra humör. Är hon det och man lägger henne i babygymmet så kan hon ligga där och "boxas" och titta på alla de färgglada figurerna. I sin säng kan hon också ligga och titta på Laban-familjen när de snurrar och spelar i den fina musikmobilen. Även i babysittern kan hon sitta - när hon sedan sprattlar med benen rör sig björnen och hjärtana i lekbågen - och det tycker hon är roligt!


Flygande spöken är roligt, tycker Emma.
(inte så snyggt med klädhögen som mamma slängt mellan sängen och gardinen) ;-)


Bläckfisken är roligast i babygymmet, men även sköldpaddan med spegeln börjar bli intressant.

I förrgår när det regnade och blåste så åkte vi ut till Ekebymöbler. Där köpte vi bla två grejer till Emmas rum, det var en fin låda på hjul och en söt klädhängare i samma stil.


Möblerna är i trä och kostade 125 kronor (k) och 155 kronor (lådan). De var så himla söta tycker jag... och passar så bra in i hennes lilla flickrum! :-)

Kommentarer
Postat av: A

På första bilden är Emma jättelik din mamma! Möblerna var supersöta!

2008-11-16 @ 15:06:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0