Älskar att byta blöja


Så här glad blir Emma när hon får syn på den färgglada snuttefilten (föreställande en fågel) som vi hängt ovanför skötbordet.

Vissa barn tycker om att byta blöja, andra inte. Emma ÄLSKAR det - mycket tackvare den förgglada snuttefilten som hennes kompis Emmy skickade från Stockholm när hon föddes. Vi hinner knappt lägga ner henne innan hon får syn på den och spricker upp i ett fantastiskt leende. (se bilden ovan) Hon blir verkligen överlycklig!
För någon dag sedan har Emma börjat "prata" och gurglar när vi pratar med henne. Skrattet är på gång - hon skrattar högt i sömnen, men inte när hon är vaken. Då ler hon bara så brett att hela den tandlösa munnen blottas. ;-)

I dag har det varit underbart väder, 12 grader varmt och strålande sol. Efter lunch var vi ute på en långpromenad och det var svårt att förstå att det faktiskt är mitten av november när segelbåtarna gled förbi och människorna satt på uteserveringarna (de som fortfarande står kvar)


Utsikten när vi promenerade ner mot Norra hamnen.


Jag och Emma vid restaurangerna på Sundstorget.

(Lelle syns också, men bara skuggan när han fotograferar)

Kommentarer
Postat av: A

Härligt leende! Hihi!

2008-11-09 @ 16:02:59
Postat av: Linda L

Oj vad mycket som har hänt här. Vad mycket fina bilder! :) Och vad kul att presenten blev en sån succé! Snart är det väl dags för henne att fingra med den - tiden går verkligen så fort!

När kommer ni till sthlm egentligen?

Kram!

2008-11-09 @ 19:37:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0