Ullared



I dag har jag och Lelle varit i Ullared och handlat. Hade aldrig varit där tidigare, bara läst om det och sett när Peter Siepen varit där i något reseprogram.... 
Det var som jag trodde, dvs mycket folk och mycket att handla. Det var dock inte så mycket folk så man blev less - vi var nämligen inne på Gekås i nästan tre timmar!
Vi handlade massor av hygienartiklar, som schampo, tandkräm, tandborstar, tabletter till diskmaskinen etc. Men mest handlade vi till bebisen. Det blev bara ett startpaket med kläder och sedan blev det bla flera bäddset, underlakan, bebiskudde, insats till badbaljan, badcape, en färgglad grej med bamse och hans vänner att hänga i vagnen mm mm. Närmare 2 000 kronor gjorde vi av med - och mycket fick vi med oss hem. Handlade även lite till mamma och pappa (barngrejer att ha uppe i Luleå) samt till Lelles föräldrar (inte barngrejer utan annat).

Såhär såg det ut i vår vagn:



Den där mätgrejen la vi tillbaks, kom på att vi kan köpa en senare... men ett och annat kom till innan vi lämnade varuhuset.
Det var inga köer när vi kom fram till kassorna, men då fanns där också 63... eller var det 68 öppna kassor!!!



Färdigshoppade och redo att åka hem!


När vi kom hem lagade Lelle mat, vi käkade och hyrde sedan den senaste Irene Huss-filmen. Blev lite besviken, var inte alls lika bra som de andra tre!

Kommentarer
Postat av: KB

Hej

Underbart att se din mage :-)

Ha en skön sommar.... vi kanske ses i lule´ om ni kommer upp.



2008-06-15 @ 20:35:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0