Mot huvudstaden

Håller på att packa lite för i morgon bitti kör jag och Lelle till Stockholm. Det känns som en spännande och rolig resa då vi ska hälsa på Anneli & Partik som flyttat till ett hus i Upplands Väsby. Vi ska bo där natten mellan fredag och lördag. Ser verkligen fram emot det då det är jättelängesen vi sågs!

Natten mellan lördag och söndag samt mellan söndag och måndag ska vi bo hos Loppan (Åsa alltså) :-) Hos henne blir det middag med bla Lisa & Johan på lördag kväll. Alltid lika skoj!

På söndag ska vi till Nacka och hälsa på Linda & Dan och lilla söta Emmy. Där blir det både spännande att se lillbebisen som föddes på självaste nyårsaftonen och deras nya hus de flyttade till i december.

Tur att vi åker bil upp för vi har shoppat massor av presenter: Inflyttningspresent till både Anneli & Patrik och Dan & Linda smt presenter till Isabella, Kalle och lilla Emmy. Ser ut som om vi är på väg att fira jul nånstans! :-D

På måndag förmiddag flyger vi tillbaka till Helsingborg (bilen vi åkte upp i blir kvar i Stockholm då det är en leasingbil från Lelles kompis företag som ska lämnas tillbaka där uppe)

Ser fram emot en hektisk men rolig helg!

Kommentarer
Postat av: Monica

Ha det så roligt i Stockholm. Här har det kommit massor med snö igår..
Hälsa Lelle
Kram.

2008-01-25 @ 12:18:42
URL: http://www.mlos.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0