Nostalgi

I går gjorde vi inte mycket, utan var mest hemma och tog det lugnt. Men vi hann med en runda på stan för att handla julklappar och morbror Fredrik kom och hälsade på. Vi pratade och tittade på tv, och Emma stortrivdes i hans varma famn. :-)

I dag har vi varit ute på promenad och Emma fick åka i mammas och mrobror Fredriks gamla vagn från 1971. Det är en blå briovagn och den är verkligen retro - ser ut som en dansk vagn, då exakt såna är poppis där. Emma sov gott på ett varmt lammskinn och en yllefilt på sig, medan jag och Lennart halkade bredvid. (det blir ju så jäkla halt när de skrapar gatorna och inte sandar efteråt) Speciellt kallt var det dock inte utan bara -4,5 grader!

I kväll kommer Fredrik hit och äter middag och så ska vi dela ut lite julklappar. Det tråkiga är att Emmas kusiner Jacob och Joachim inte kommer - då de inte får för sin mamma, trots att de själva vill!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken taskig mamma!

2008-12-14 @ 18:54:01
Postat av: Anonym

Vad tråkigt. Varför neka sina barn att träffa faster och kusin? Är det någon slags hämd på pappan? De enda som lider är barnen och det är MYCKET fult gjort. Det är viktigt att komma ihåg att man äger inte sina barn, man ska se till att de mår så bra som möjligt med tanke på den situation de lever i. Mycket fult gjort...tyder på en egoistisk kvinna....hoppas att ni fick en bra kväll i alla fall...

2008-12-15 @ 09:10:57
Postat av: Anonym som känner båda kusinernas föräldrar...

Oj! Är det verkligen sant?? Hur kan man neka barnen att träffa släkten. Spelar väl ingen roll om man har gått igenom en separation, barnen har väl lika stor rätt att träffa släkten fördet. Har ju hört lite om varför dom har separerat, går inte in på det här, men ni och speciellt Emma har väl inte gjort något. Är övertygad om att pojkarna nog vill träffa sin lilla kusin! Kan ni inte åka förbi där då, hon kan väl inte hindra er från att kommma in? Har pojkarna egna telefoner? Ring dom och fråga om dom vill träffa er? Speciellt när ni inte kan åka upp så ofta med tanke på avståndet. Den mamman verkar bara tänka på sig själv. Se bara till så hon inte vänder barnen emot alla, såna mammor har man ju hört talas om!!! Hon kanske inte mår så bra, och straffar pappan genom att hindra barnen från detta. Men det är ju inte pappan hon straffar, utan barnen. Men det är lugnt, sånt här kommer dom att komma ihåg i framtiden också. Nog för att man har hört mycket, men detta trodde jag inte om mamman!!!

2008-12-15 @ 12:05:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0