Härliga vinter

Vitt på marken och minusgrader -riktig vinter!

Ja, nu är jag och Emma uppe i Luleå och flygresan gick bra - både mellan Ängelholm - Stockholm och Stockholm - Luleå. Emma sov vid både start och landning båda gångerna och var glad och charmig däremellan. :-)
Pappa (morfar) hämtade på Kallax och mamma (mormor) väntade hemma på oss. (Hade hon inte brutit benet så hade även hon stått på flygplatsen.... ) Morbror Fredrik var också på Kallax och hälsade Emma välkommen!

Vi har inte hunnit med så mycket sedan vi kom i går vid två-tiden. Emma har mest myst med mormor och morfar plus att vi varit och hälsat på min kompis Sussi och hennes barn Otto och Tove - där vi också hämtade en babysitter och ett babygym som vi fått låna under vår vecka här. I kväll var också morbror Fredrik.

Det verkar vara nåt speciellt med den friska luften i norr - eller så var det bara en omtumlande dag i går - för i morse vaknade inte Emma förän klockan 07.15. Hemma har hon vaknat klockan 04 eller 05 varje morgon den senaste veckan. Hoppas det inte var en engångsföreteelse utan att de håller i sig - i alla fall under vår vecka här!

Kommer att försöka blogga varje dag här uppe, och lägga in lite bilder så ni får se. Nu ska jag kolla vidare på Idol-finalen och vänta på att Lennart kommer. (hans plan landar 22.20)

Kommentarer
Postat av: Sixtens mamma

Vad skönt att du får sova lite längre. Hoppas Emma fortsätter med detta.

Nu ska vi ha kalas hela dagen idag för familj o släkt för Lykke...

2008-12-13 @ 07:38:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0