Bilder från Hamburg

image171

Nu har vi kommit hem efter två underbara dagar i Hamburg. På bilden ovan sitter vi på Alsterpaviljongen och avnjuter en kall öl i den varma vädret (var +22 grader varmt på fredagen)

Vi åkte med färjan som gick 05.40 från Helsingborg och halv elva hade vi checkat in på hotellet och var på väg med tunnelbana mot Hamburg city. Vi han med så himla mycket  fastän vi bara var där fredag och lördag - bland annat hann vi gå genom stan, se alla vackra hus och platser. Äta goda luncher, goda middagar och fika deras underbara bakelser.
Här på ett kafferosteri nere i hamnen:

image172

Hamburg är verkligen jättefint. Mycket vatten och massor av mysiga fik och restauranger. I bland kändes det som om man vore i Venedig. Eller vad säger ni?

image173

Vi var också ut till St. Pauli. Där ute finns det kända "horkvarteret" Reeperbahn. Bakom dessa vägger sitter tjejer och lockar in killarna som går förbi och sucktar! 
Tjejer får inte gå in, försöker man så kastar de vatten på en. (en tjej fösökte när vi stod där....)

Vi avslutade Hamburg-helgen med en middag på en supermysig Pakistansk restaurang i St Pauli. Man kunde sitta på kuddar på golvet, vid små mysiga bord, man vi valde ett traditionellt bord... kändes bekvämast så. :-)

image176


Vi var hemma igen vid midnatt och det känns som om vi varit borta flera dagar - med tanke på allt vi hunnit med.
Nu återgår allt till det vardagliga  igen och redan 12.30 i dag ska jag vara på jobbet.

Hoppas ni också haft en trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0