Mr Romance himself!

image81
I går var en bra dag. Först var jag på fotvård. Lelles kompis Jocke är fotvårdspecialist och hade lite tid över mitt på dagen... otroligt skönt! Nu har han tagit patent på mina fötter, sa han!  Och jag är ju inte svårflirtad... ;-) Nu har jag finfina sommarfötter - redo för sandalerna.

Började jobba klockan 16 och hade en kul kväll att se fram emot. Klockan 18 åkte jag ut till Sofiero Slott där grindarna precis öppnat för Julio Iglesias-konserten. Folk hade med sig picknickkorgar med sallader, ostar och vin. Jag gick runt och gjorde ett vimmel. Alla var på ett strålande humör.
Kvällens sötaste i publiken var lille Melker som var sex veckor gammal och hade stora rosa öronkåpor på sig... :-)
Konserten började 19.30 och på klockslaget klev Mr Romance in på scenen till publikens stora jubel. (Måste jag påpeka att 90 procent var damer 50+?!)
Jag och massa andra fotografer, från bla HD, Kvälls Posten och Göteborgsposten var på plats längst framme vid scenen. Vi fick bara fota under första låten. Såg nog väldigt roligt ut... där står jag med min lilla kamera och bredvid mig värsta proffsfotograferna med gigantiska kameror... för alla hade MINST två! Hahahaha! Men jag måste säga att i dagens tidning var min bild mist lika bra som i HD!!! (en av mina bilder ser ni här ovanför)
Efte fyra låtar drog jag tillbaka till jobbet där jag skrev ut jobbat och fixade bilderna för att sedan redigera resten av natten. Hemma var jag först kvart i ett!

I dag har jag varit helledig. Åt god frukost och efter det åkte jag och Lelle till Maxi och handlade. Sedan gick vi på stan där vi lunchade på Big Buddah. (ett Thaiställe). Köpte en vit tunika på Gina Tricot (fick två av mamma och pappa, en blå och en grön, när de var här förra helgen) Sedan promenerade vi hem i hettan - för termometern stog på + 26 grader!!!
Men trots det fina vädret kollade vi klart på en film vi hyrde igår, The Departed med bla Matt Damon och Leonardo DiCaprio. Den var bra!
Klockan fem gar jag mig ut för att springa - har ju kommit igång nu efter premiären i tisdags. Då sprang jag 4 kilometr, i dag blev det fem! Efter 15 armhävningar och 100 situps hoppade jag så i n i duschen. Nu har jag precis ätit och sk slänga mig i soffan och bara slappa!
I morgon och på söndag jobbar jag - båda dagarna mellan 8.30 och 18.
Hoppas ni får en roligare helg än jag.

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0