Så jävla förbannad...

Har haft öppet hus på jobbet i dag och det gick bra. God mat (tapas) från bagatelle och omkring 70-80 personer kom för att titta på våra nya lokaler och se hur vi jobbar.Kul!
Efteråt åkte vi till Laröd och träning på Formtoppen - vi tränade ett pass Nia. Tufft men kul! Sen gick vi tvärs över gatan hem till chefen och drack en drink, pratade och hade trevligt.
Middagen var på Valvet på Söder. God mat och gott vin! Jag ät planka, med ryggbiff och grönpepparsås. Förrätten var en carpaccho, eller vad det nu heter (gravad oxfilé med parmesanost och kapris)
Pianobaren var nästa anhalt, beställde in öl och satt och pratade. Lelle ringde och var på väg hem från Landskrona, där han varit på middag hemma hos Jessica och Lillis, sen kom han till oss på Pianobaren. Trevligt. Åkte he vid två - körde hem Malin, Karin och hennes pojkvän Jojje, som var på besök från Kalmar.

Väl hemma såg via att någon kastat ut massa öl och sånt på en bil nedanför balkongerna... när vi går in i porten möter vi ett gäng killar som är på väg ner med en rulllator... Det är våran grannes!! Lelle springer efter och killarna lämnar rullatorn. Vi ringer polisen och lämnar en rapport. Hur fan kam man vara så dum att man tar en gammal människas rullator - utan den kan hon inte ta sig fram. Blir så jävla förbannad!!! Polisen tyckte att vi skulle prata med ägarne tillägenheten i morgon, och sedan med styrelsen i bostadsrättsfäreningen. Och det ska vi verkligen göra!!!
Go natt och sov gott!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0