Duktig

I dag har jag, eller rättare sagt vi, varit duktiga. Vi började dagen med att äta frukost och direkt efter det, klockan nio, började jag tvätta fönsterna. Har ju blivit så skitiga efter regnet som var här nere när vi var på semester i Norrbotten. Blev sååå rena och fina! :-)
Vi hade tänkt städa i kväll, då vi för besök av Linda och Dan i morgon. Men vi bestämde oss för att köra på när vi ändå var igång. Så vi städade hela lägenheten - och var klara redan klockan halv elva. :-)

Halv ett plockade vi upp Lelles mormor och åkte till Lasse Flinkmans café i Sireköpinge. Där åt vi lunch och myste i den underbara trädgården. Två timmar satt vi där i solen och blickade ut över hästhagarna.

Det har varit fantastiskt väder hela veckan, med tyvärr lovar de sämre till helgen. Därför passade vi på att cykla till Lelles föräldrars stuga och grilla i kväll (de själva är i Tyskland). Choritzo med bröd - plus färskpotatis vi grävde upp från landet. Mums!
Nu ska vi se på en film som vi hyrt - kkommer inte i håg vad den heter. En nyhet, en thriller med bla: Angelina Jolie och Matt Damon är det i alla fall.

See ya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0