Mästerfotografen...

Nu har solen gassat från en klarblå himmel i flera dagar och det är lite frustrerande att jobba. Men vi har faktiskt varit ute en hel del i går och i dag. Vi har nämligen haft fotoutbildning och varit ute och fotograferat människor, bilar och andra grejer. Så himla kul har det varit. Tänk vad man kan göra med kameran - bara man vet vad alla knappar betyder och vad de gör med bilden. Tänk att det går att fota så snyggt i motljus, och att man faktiskt kan få fram varenda vattendroppe när man fotograferar en fontän! Coolt!
På eftermiddagen har vi också haft en minikurs i photoshop, så nu vet vi hur vi kan rädda "katastrofbilder" i sista stund när vi sitter där och redigerar på natten! Måste dock erkänna att vi blev lite smått irriterade när vi såg hur fina våra gamla bilder, som redan varit publicerade, kunde ha varit bara vi kunnat photoshoppa dem!

Efter jobbet promenerade jag och Lelle ner till Norra hamnen och satte oss där (ute på en pir, mitt emot strandpromenaden) och åt middag. Lelle hade gjort en jättegod pastasallad! Där satt vi och njöt av det fina vädret och kollade på alla lyxiga båtar som gled in i hamnen. Kom hem klockan åtta, och då var det fortfarande + 26 grader.  (nu har det gått ner till 22,9 grader)

I morgon har vi mestadels möten hela dagen - planering inför nystarten på måndag. Men jag och fotograf C ska faktiskt ut på ett jobb också. Nu börjar arbetet på riktigt igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0