Det blev kort

Nu är håret klippt och det blev kort även denna gång... Lite annorlunda, men fint. Gillar Madde, hon är verkligen jätteduktig - och trevlig.

Så  var det söndag och helgen har passerat i rasande fart. I fredags var vi i Landskrona och hälsade på Jessica med familj, Vi var först och bowlade och beställde sedan pizza. Vi tog med oss det hem där vi spelade "Så det kan låta" - det var Jessicas dotter Isabella, 12, som valde spel. Efteråt satt vi och pratade och drack lite vin. Strax efter modnatt var vi hemma i Helsingborg igen.

I lördags vaknade vi och såg att det var klarblå himmel - smhi hade även lovat varmt i dag -  så vi bestämde oss för att ta med oss cyklarna och åka över till Damnark. Vi hann med båten som gick 10.20. Vårt mål för dagen var Fredenborgslott och Hilleröd. (ca: 2,5 mil från Helsingör) Vägen dit var inte alls lika rolig som när vi cyklade till Bakken för nån vecka sen. Trots att det är en mil längre till Bakken så kändes denna väg både längre och jobbigare.
Men väl i Hilleröd var det fint. Vi gick omkring i stan och kikade lite i affärer, åt lunch på en mysig italiensk restautang på torget och tittade på det fina slottet. (bilder kommer senare)

På vägen hem upptäckte i att vägen dit inte alls kunde ha varit så jobbig som vi tyckt, för nu hade vi minsann massa uppförsbackar - så det borde ju ha varit nedför på vägen dit?! Jaja, vi hann i alla fall med båten som gick 16.40 och var hemma igen strax efter fem.
Ont i rumpan? Ja, för fan. Backarna vi cyklat uppför gjorde att skinkorna och låren ömmade. Kan ju säga att det var med ren och skär vilja - och envishet  - som vi cyklade upp för Hälsovägen (lång och seg backe från stan till Tågaborg där vi bor)
Med solen gasande hela dagen var vi brunbrända (smått brända axlar hade jag då solen låg på ryggen hela vägen hem). Efter att ha domt fotboll i strålande sol hela fredagen och cyklat igår är Lelle brun som en peppekaka. Han var inte ens så här brun när vi kom hem från Grekland!!

I dag har smhi också lovat fint väder, men cykla ska vi inte göra. ;-) Funderar på att ta med oss solstolarna och öka ner mot havet (inte i stan, utan en bit utanför) och sätta oss. Ta med en bra bok och några tidningar att fördriva tiden med. Men är är ju inget bestämt. Klockan är 9 och det är redan 19 grader i skuggan!

Hoppas ni också haft en trevlig helg och får en skön söndag i fint väder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0