Flinckmans café

Utsiktimage36

Så var helgen slut... och fort gick den som alltid!
Har haft en lugn och skön helg - och ett underbart högsommarväder. Över 20 grader varmt och molnfri himmel. Men tyvärr har de lovat kallare redan till på tisdag. Var in på SMHI:s hemsida och såg att det ska bli kring 8 till 10 grader resten av veckan! Brrrr...

Jaja, vi har som sagt haft en bra helg occh vi avslutade ledigheten med att besöka Flinckmans café i Sireköpinge, som ligger nån mil utanför Helsingborg. Det är After Dark-stjärnan Lasse Flinckman som äger stället och han brukar själv vara där och ta emot, och servera, gästerna under sommarmånaderna. (I dag var han inte där för de showar i Stockholm fram till den 5 maj)
Stället ligger otroligt fint ute på landet och när man sitter på uteserveringen känns det som att sitta hemma i någons trädgård. utiskten är magnifik - kolla in bilden ovan. Behöver jag ens förklara? Nä, trodde väl inte det! ;-)
Vi drack kaffe och åt en fantastisk chokladkaka (också bild ovan) God som tusan var den, och mäktig. Kändes som en hel middag. Mmmm...
Hoppas alla ni andra haft en lika bra helg som jag?!

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: A

Känner inga som fikar så mycket som ni! Ni är ju galna! ; ) Låter som en skön helg, men jag har precis som du sett vädret inför veckan och det ser kallt ut!

2007-04-16 @ 08:25:06
Postat av: Kattis

Hahahaha. Ja, vi fikar en hel del... gott är det! Men så promenerar vi väldigt mycket också - måste ju ha nåt att promenera bort! ;-)
Trist med de kalla vädret som är på väg. I dag är det ju kanonväder.

2007-04-16 @ 09:53:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0