Bilder från helgen

image20Ales stenarUtsikten

Nej Patrik, det var inte till Lysekil vi åkte :-)
Det blev vackra Österlen och Kiviks hotell. (Översta bilden) Det var verkligen en underbar överraskning... hade ju ingen aning om var vi skulle, satt och gissade på var enda liten byhåla vå åkte igenom.
På vägen till Kivik stannade vi till i Sjöbo och åt lunch på Gästgivregården på torget. Lammfärsbiff med oliv och fetaostkräm och kokt potatis. Deras salladsbuffé gick inte heller av för hackor.

Lelle hade hyrt ett rum med havsutsikt  (bild tagen från vår balkong sista bilden) - och inte nog med det. Han hade bokat in mig på en rygg- och nackmassage samt bokat privat Jacuzzi-rum med mosserande vin! Vilken födelsedagspresent!!!
Klockan 19.00 avnjöt en trerätters middag i restaurangen (Med samma utsikt som från vårt rum- å ja, vi fick fösterbord!)).
Till förrätt var det gratinerad honungsglaserad chévreost  på Kiviksäpple med en god liten sallad. Huvudrätten bestod av ungtupp, lätt rostad färskpotatis, sparris och kronärtskocka. Efterrätten var mangosorbet - dekorerad med en jordgubbe och choklad. Till detta delade vi en flaska rött vin. Kaffe, avec och dessertvin ingick också!
Efter en kväll och natt (och underbar frukostbuffé) i Kivik begav vi oss hemåt igen - vi körde kustvägen och stannade bland annat till vid Ales stenar (Bilden i mitten). Det ligger på en kulle, ovanför det pittoreska fiskelägret Kåseberga.
Stannade också till i Malmö, gick lite i affärer. Vid tre tiden av vi hemma igen och då började vi göra i ordning för kvällens inflyttningsfest. Dukade upp lite tapas, med lite snittar, ost, kex, nötter och annat gott. Vid sju tiden kom gästerna. Vi blev totalt 12 stycken och vi hade jättetrevligt. Halv tre gick de sista gästerna.
Måste ju erkänna att jag vaknade med huvudvärk imorse, men efter en uppfriskande promenad genom Pålsjöskog och utmed havet mår jag åter tipp topp! ;-)
Nu ska vi hyra en film - trots gassande sol och 17 grader ute. Sen ska vi köpa världens godaste pizza - på La pizza!!
Hoppas ni också haft en lika bra helg som jag!
KRAM!!!

Kommentarer
Postat av: Louise

Bli medlem på sidan i URL-fönstret och DU kan vinna otrooligt fina priser! Så kom igen, registrera dig och VINN! Det kostar ingenting. Enda uppdraget är att samla poäng genom att vara med i roliga tävlingar m.m!

2007-04-01 @ 14:47:43
URL: http://www.vinnpris.se/54ac8b2acc
Postat av: anna wintour

vackert hus

2007-04-01 @ 14:52:03
URL: http://annawintour.blogg.se
Postat av: A

Låter som en bra helg!!! Nu är jag hemma igen! Kram!!!!

2007-04-01 @ 15:20:13
Postat av: Lotta

Hej vännen, vilken mysig helg ni haft och ätit mycket gott.
Jag har också haft en rolig helg, men känner mig inte så utvilad.. men det var det värt..;) Jag har varit i Åre Tors-Sön, härlig skidåkning med hyrda advanced carvingskidor och fest på Bygget m Timbuktu i Fredags och Dippan i Lördags, "Melody Club" spelade så vi var där, för Helenas bror är trummis i bandet, så vi var på efterfest m dem, hann mé lite hångel oxå med en av de killar vi fick med oss på efterfesten..;) så det har varit en innehållsrik helg.. Hade velat ha några till skiddagar där men nu bär det av till Luleå på Tisdag, är där under påsk. Stor kram från mej

2007-04-01 @ 22:00:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0